به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، ابوطالب شفقت روز دوشنبه در نشست مشترک مدیران میانی و پایه معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور؛ نظم، رعایت قانون و مقررات و به کارگیری درایت و منطق در امور را مهم دانست و افزود: اقدامات این معاونت در همه بخش ها اثرگذار است.
وی با تاکید بر اینکه مقامات این وزارتخانه برای معاونت توسعه مدیریت و منابع، اهمیت خاصی قائل هستند، ادامه داد: این در شرایطی است که مسئولیت این معاونت، منحصر به ستاد مرکزی نیست و باید با پرهیز از بخشی نگری، به تمامی استان ها، شهرستان ها و روستاها توجه داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور اضافه کرد: وزارت کشور بیشترین تعامل و ارتباط را با مردم دارد و نقش موثری در امنیت و آرامش اجتماعی ایفا می کند.
شفقت خاطرنشان کرد: بر این اساس، عملکرد مناسب همه بخش ها به موفقیت و پیشبرد اهداف وزارتخانه منجر می شود که لازمه آن، ایجاد تعامل موثر در سطوح مدیریتی از راهبردی تا عملیاتی است.
وی بر میدان دادن به سطوح پایینی مدیریتی تاکید کرد و توضیح داد: سطوح مدیریتی به سه بخش راهبردی، راهبری و عملیاتی تقسیم می شوند و ما باید به دنبال آن باشیم تا با ادبیات راهبردی، مسئولیتهای خود را انجام دهیم و این سطح را حفظ کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، آموزش را برای تمامی سطوح مدیریتی، ضروری خواند و از مدیران این معاونت خواست تا مطالبه گرانه برای اجرایی شدن برنامه های آموزشی به ویژه برای کارکنان جدید، پیگیری کنند.
شفقت بر ارزیابی و ارزشیابی عملکرد مدیریت ها تاکید کرد و گفت استانداردهای ارزشیابی کارکنان و ارزیابی ها باید با اقتضائات و برنامه های مقام عالی وزارت، سندهای راهبردی به خصوص سند تحول دولت مردمی متناسب شود.
وی همچنین به رویکرد دولت سیزدهم برای واگذاری امور به استان ها اشاره کرد و افزود: رویکرد حکمرانی ستادی باید به رویکرد حکمرانی استانی تغییر کند. این مساله قطعا در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون وزیر کشور، معاونت توسعه مدیریت و منابع را حلقه اتصال سایر معاونتها برشمرد و اظهار کرد: نظارت بر برنامههای ارائه شده سایر بخشها اهمیت دارد؛ از این رو باید الگویی ارائه داد تا یکپارچگی برنامهها در جهت اهداف اصلی وزارتخانه، حفظ شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، حفظ سطح راهبردی برای فعالیتهای ستاد مرکزی این وزارتخانه را ضروری دانست و گفت: حکمرانی ستادی باید به حکمرانی استانی تغییر یابد.
نظر شما